logo

SEO HİZMETİ NEDİR?

SEO hizmeti, mevcutta bulunan web sitenizin arama motorunda ilk sıralarda yer almasını ve hedef kitlenize kolay ulaşabilmeniz için gerçekleştirilen profesyonel hizmetlerdir. Arama motoru optimizasyonu ile internet sitelerinin değerini arttırarak Google, yandex ve diğer arama motorlarında daha fazla görünürlük sağlamak ve daha iyi konumlarda yer alması için özenle yapılan optimizasyon işlemleridir.  SEO hizmeti arama motorlarında çok fazla ziyaretçi almak adına değil çok fazla nitelikli ziyaretçi kazanmak için yapılmaktadır. SEO işlemini gerçekleştirirken konuya vakıf değilseniz konuyla ilgili uzmana danışmanız gerekmektedir. Çünkü bilinçsiz bir şekilde yapacağınız her çalışma web sitenize ciddi zararlar verebilmektedir.

SEO DANIŞMANLIĞI NEDİR?

SEO danışmanlığı; web sitelerinin Google, yandex vb. arama motorlarında daha iyi sıralamalarda yer alması ve aksiyon elde etmesini sağlamak için yürütülen danışmanlık hizmetidir. Web sitelerinin hedefleri doğrultusunda yapılacak tüm çalışmalar profesyonel bir kadro tarafından analiz edilmesi, planlanması ve rehberlik edilmesi süreçlerini kapsamaktadır. Danışmanlık süresinde verilecek hizmetler, web sitelerini arama motorları kriterlerine uygun duruma getirmeyi amaç edinmektedir. Çünkü uygulanacak olan bu kriterler sayesinde web siteniz üst sıralarda yer alırken aynı zamanda organik ziyaretçileri de içerisine çekecektir. SEO danışmanlığı belirli bir düzenek içerisinde uzun vadede başarıya ulaşan çalışmalardır. Bir Profesyonel SEO Danışmanı bilir ki web sitesinde bulunan içerik sayısının çok olması sizi üst sıralara taşımaz, fazla ama kalitesiz içerik web sitesi için eksi bir durumdur. Bunun yanı sıra az ama kaliteli ve özgün içerikler her zaman web sitenizi arama motorlarında üst sıralara taşımaktadır. Eleganza Soft vermiş olduğu Profesyonel SEO danışmanlığı hizmetinde belirli kriterlere göre bir plan uygulayıp o yönde SEO çalışması yürütmektedir.

WEB TASARIM SEO HİZMETİ

Web tasarım, SEO ile doğrudan ilişki çerisindedir. SEO hizmetinde dikkat çekmemiz gereken temel alanlar yazılım, tasarım ve içerik oluşturmaktadır. Özelikle web sitesi tasarımı, arama motorunda ilk sıralarda yer almak isteyenler için oldukça önemli bir yere sahiptir. Odak noktamıza kullanıcıyı alarak kurgulanmış kreatif bir Website tasarımı arama motorunda aksiyon elde etme çalışmalarını iyi derecede etkilemektedir. Yani bir web sitesine sahip olmak istiyorsanız ve potansiyel ziyaretçilerinizi etkilesin istiyorsanız önceliğiniz SEO uyumlu bir site kurmaktır. Bu sebeple karşımıza çıkan SEO web tasarımı alanında gerçekleştirilen çalışmalar oldukça önemlidir. Ziyaretçiler için web sitesinin sade, hızlı ve anlaşılır olması her zaman kullanıcıyı memnun etmektedir. Web sitesi hazırlanırken arama motorlarında üst sıralarda görünür olmak için SEO kriterleri uygulanmaktadır. Bu kriterler;

Web Site Hızı;

  • Hızlı ve kaliteli bir hosting (barındırma) servisine sahip olmanız gerekmektedir
  • Gereksiz kodlamalardan uzak durmanız
  • Harici kaynaklardan veri alınmaması
  • Web sitesinde kullanacağınız görsellerin boyutlandırma açısından optimize edilmesi gerekmektedir.

Özellikle dikkat çekmeliyiz ki, bir web sitesinin hızlı olması kullanıcılar açısından çok fazla değer görmektedir. Google bu konuda hız oranı düşük olan web sitelerini kullanıcı memnuniyeti açısından alt sıralara taşımaktadır. Bu nedenle kullanıcılarınıza hızlı açılan bir web sitesi sunmanız Google tarafından sizi üst sıralara taşıyacaktır.

Metin ve Görsel İçerik;

  • Yazdığınız içerikleri kaliteli ve özgün olması
  • Anlaşılır ve açıklayıcı bir dil kullanılması
  • İçeriklerin doğru kategori altında kullanılması
  • İçerikleri oluştururken doğru anahtar kelime analizi yapılması
  • Web sitede kullanılacak görsellerin kalitesi, çözünürlüğünün iyi olması

 Web sitemizin hızından sonra diğer bir dikkat çekmemiz gereken konu ise oluşturduğunuz içeriklerin ziyaretçiler tarafından ne kadar dikkat çektiği ve geride bıraktığı memnuniyet düzeyidir.  Web sitenizi hazırlarken içeriklere olduğundan daha fazla özen göstermek gerekmektedir. İçerikleriniz ve görselleriniz ne kadar ilgi çekici ve özgün olursa potansiyel ziyaretçi sayınızda o kadar fazla olmaktadır. İçeriklerin özgünlüğü SEO açısından oldukça önem teşkil etmektedir.

Ana sayfa Düzen;

Web siteniz ziyaretçiler için kolay kullanılabilir ve aynı zamanda dikkat çekici olması gerekmektedir. Ana sayfanızda kullanacağınız Slider-banner görselleri, kısa bir hakkımızda yazısı, ürün-hizmetler kategorileri vb. çalışmaların büyük bir titizlikle ve SEO uyumlu düzenlemesinin yapılması sitenizi arama motorlarında üst sıralara taşımaya yardımcı olmaktadır.

Blog Yazısı;

Web sitenizde blog alanına sahip olmanız SEO bakımından oldukça önemlidir. Ziyaretçilerin satın alma oranını büyük ölçüde etkilemektedir. Çünkü günümüzde internet kullanıcılarının %77’si blog yazısı okumaktadır. Yani blog yazısına sahip olan firmalar %80 oranında daha fazla web sitelerine trafik sağlamaktadır. Eleganza Soft blog yazıları oluştururken, markanın ve içeriklerin birbiriyle uyumlu olmasına dikkat etmektedir. Blog yazısında yer alan içerikler, hedef kitlenize ve markanıza hitap etmiyorsa alacağınız etkileşim oranı azalmaktadır.

Eleganza Soft genç ve dinamik kadrosuyla kullanıcılarına SEO Danışmanlığı hizmeti vermektedir. Yılların getirdiği donanım ve tecrübesiyle sektörün öncülerindendir. Sizde markanıza değer katmak istiyorsanız Eleganza Soft ile iletişime geçmeyi unutmayın.


ödeme yap