logo

Sakarya Web Tasarım

Eleganza Soft markaların, gelişen teknoloji ve müşteri ihtiyaçlarına kolay cevap vermesini, markaların arama motorlarında üst sıralarda yer almasını sağlayan web tasarım hizmeti sunar. Eleganza Soft markaların müşterilere hızlı ulaşmasını sağlayan, teknolojiden yararlanarak kaliteli alt yapı ve görsel tasarım sunarak akıllarda kolay yer edinmesini sağlar. Sakarya web tasarım firmaları arasında firmamız yaptığı her web sitesi için özel yönetim paneli hazırlayarak zor panel yapısından müşterilerini uzak tutar. Markaların web sitelerini dinamik olarak güncel tutması için çalışır.

Web Tasarım Nedir?

Sakarya web tasarım firmaları arasında öncü olan Eleganza Soft son teknoloji, fonksiyonel ve %100 mobil cihaz uyumlu web sitesi tasarlar. Web tasarım bir markanın potansiyel müşterilerine ulaşması ve kendini ifade edebilmesi için en kuvvetli iletişim yoludur. Sakarya web tasarım firmaları arasında kendini ispatlayan Eleganza Soft doğru ve etkili bir tasarım yaparak markaların kazancına olumlu bir katkı sağlar. Web tasarım markanın, metinler ve görsellerden oluşan web sayfası içeriklerinin ziyaretçilerine belirli bir düzende sunulması için yapılan çalışmalardır.

Bir markanın web sitesi bir fiziki mağaza gibi markanın güvenilirliğini ve imajını yansıtır. Eleganza Soft ortaya koyduğu web tasarım ile bu vitrini anlaşılır, yaratıcı, estetik ve görsel bir hale getirmek için çalışır. Gözü yormayan, uyumlu renklerin olduğu ve kolay ulaşılabilir bir web sitesi tasarımı olmalıdır. Tasarım en estetik şekilde hazırlandıktan sonra web ortamına sunmak için kodlama yapılır. Bu kodlamanın kullanıcı dostu olması için çalışır. Responsive yani mobil uyumlu tasarımlar hazırlayarak müşterinin karşısına markaların en ulaşılır şekilde çıkmasını sağlar.

Web sitesinin mobil uyumlu olması, müşteri ihtiyaçlarına cevap vermesi ve şık bir tasarıma sahip olması yeterli değildir. Arama motoru optimizasyonuna da uyumlu olması gerekir. SEO uyumlu web sitesi, arama motorlarında kolayca bulunabilmeyi sağlar.

Web Tasarım Avantajları Nelerdir?

Web tasarım avantajları markalara birçok kazanım sağlar. Bunlar;

  • Markanın Güvenilirliğini Arttırır: Müşterilerin çoğunluğu iş ortağı olacak markaları araştırır. Markaların sunduğu hizmetleri, referansları, iletişim bilgilerini vb. araştırır. Belirtilenleri ve daha fazlasını sunmak markaların elindedir. Bir marka en basit haliyle bu sayfaları oluştursa dahi müşterileri bilgilendirme noktasında şeffaf olmak güvenilirliği arttırır.
  • Güçlü İletişim Altyapısı Sağlar: Müşteriler sadece kar elde etmek isteyen bir markayla değil kendi ihtiyaçlarını anlayan bir şirketle iş yaptıklarında sadakat sağlar. Bundan dolayı web sitesinde yer alan hizmetlerin dışında markalar blog sayfaları aracılığıyla müşterilerine fayda sağlayacak içerikle aradaki bağlantıyı güçlendirmesi gerekir. Oluşturulan bu içerikler arama motorları tarafından markanın ürünlerini daha iyi tanıtmasını sağlayarak web siteye trafik çekmeyi sağlar.
  • Markayı Geliştirmeyi Sağlar: Dijitalin arttığı günümüz dünyasında markaların dijital pazarlama araçlarına yönelmesi gerekir. Online pazarlama daha hızlı ve verimli olduğu için markalara avantaj sunar. Çevrimiçi pazarlama için kullanılacak birçok teknik vardır. Ancak web sitesi tasarımı olmadan tüm teknikler yetersiz kalır. Markanın sektörüne uygun olarak tasarlanmış web tasarım her zaman markayı geliştirmeyi sağlar.
  • Markanın Kurumsal Kimlik Oluşturmasını Sağlar: Marka olarak yaptığınız çalışmaları göstermek ve hizmetlerinizi müşterilerinizle paylaşmak mükemmel bir avantaj sunar. Web sitesi markalar için bir masraf değildir. Bir yatırım olarak düşünülmelidir. Yatırımın karşılığını almak için Sakarya web tasarım firmaları arasında öncü olan Eleganza Soft ile çalışılabilir.

Web Tasarımı Yapma Aşamaları Nelerdir?

  • Projenin Planlanması Gerekir: Proje belirlenirken markanın ihtiyaçları göz önünde bulundurulur. Markayı kişi veya kuruluşlara tanıtmak olabileceği gibi markanın ticari faaliyetlerini ön plana çıkartmak da ihtiyaç olabilir. Tam kapsamlı rakip analizi yapılması gerekir. Proje belirlenirken web sitesi tasarımı amacı ve içerikleri netlik kazanır.
  • Kurumsal Kimlik Çalışması Yapmak Gerekir: Web tasarım yapmadan önce kurumsal kimlik çalışmasının yapılması gerekir. Örneğin, markanın logosu kurumsal kimlik çalışmasının bir parçasıdır. Web sitesinde kullanılan renkler markanın kurumsal renklerine uygun olmalıdır.
  • Grafik Tasarım Yapılmalıdır: Grafik tasarım çalışmalarının temelinde kurumsal kimlik çalışmaları yatar. Sayfada kullanılacak renk, fotoğraf vb. görseller özenle hazırlanarak uygun bir şekilde konumlandırılır.
  • Web Sayfası Kodlaması Yapılır: Web sayfasının kodlama sürecinde çeşitli kodlama programları kullanılır. Grafik tasarımı, web sayfalarının kodlanması ve içeriklerin oluşturulması aşamaları tamamlandığında web sitesinin genel yapısı ortaya çıkar.
  • CMS Entegrasyonu Sağlanır: CMS, içerik yönetim sistemidir. Web sitesi sahibinin web sayfasına resim, video vb. görselleri ekleyip çıkarmasını sağlar. Tasarımcıya bağlı kalınmadan site içeriğinin güncellenmesini sağlar.
  • Test Süreci Yapılır: Yapılan çalışmaların doğru bir şekilde yapılıp yapılmadığının anlaşıldığı aşamadır. Bu aşamada web sayfalarının görsel durumu, mobil cihaz görünümü, sayfa açılış hızları vb. üzerine gerekli kontroller sağlanır. Çalışma performansı en üst seviyeye getirilir.
  • Yayınlama Aşaması: Gerçekleşen aşamalar sonucunda web sitesi yayınlanmaya hazırdır. Alan adı ve hosting hizmetleri alındıktan sonra yayınlanır.

Sakarya web tasarım firmaları arasında öncü olan Eleganza Soft sunduğu web tasarım yapma aşamaları ile markaların dijital ortamda etkili bir şekilde hareket etmelerini sağlar. Markaların arama motorlarında üst sıralarda yer almasını sağlayarak daha fazla ziyaretçiye ulaşmalarını sağlar.

Sakarya Web Tasarım Öncüsü

Sakarya web tasarım öncüsü olan Eleganza Soft marka sahiplerinin en kısa sürede tanışması gereken bir firmadır. Başta Sakarya olmak üzere ülke genelinde hizmet verir. Web tasarım alanında Sakarya’nın öncü firmaları arasında yer alır. Sakarya web tasarım öncüsü olarak markanın ziyaretçilerine ve web sitesi sahibine karşılıklı olarak fayda sağlar. Karşılıklı olarak fayda sağlayarak projelerin amacına ulaşmasını sağlar. Markaların amaçları doğrultusunda projelendirme yapar. Sakarya web tasarım öncüsü olarak ortaya çıkarılan projeler ister ticari ister tanıtım odaklı olsun çalışılan markanın kurumsal kimliğine değer katar. Çalıştığı markaların potansiyellerini, büyümelerini ve kazançlarını arttırmak için çalışır.

Sakarya web tasarım firmaları içerisinde profesyonel kadrosuyla öne çıkan Eleganza Soft markaları doğru tanıtmaya yardımcı olur. Ürettiği tasarımlar, internet tarayıcılarında görüntülenebilir hale gelir. Güncel olanı sürekli takip eder. Yeni trendleri yeni teknolojilerle buluşturarak markaların dijital ortamda güçlü olmalarını sağlar. Sadece markalara yönelik bir hizmet anlayışıyla değil de müşterilerinin de ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak karşılıklı olarak fayda sağlar. Bu sayede projenin gerçekleşmesi sağlanır.


ödeme yap