logo

Profesyonel Bir Mail Hizmeti : Kurumsal Mail

Şirketlerin kendi alan adları uzantısı ile kullandıkları mail kurumsal mail olarak tanımlanır. Kurumsal mail açabilmek için bir domain adresine sahip olunması gerekir. Eğer işletme mevcut bir domain adresine sahipse kurumsal mail adresi oluşturulur. Eğer işletmenin domain adresi yoksa işletmeye uygun olan bir alan adı seçilir. Kurumsal olarak oluşturulan e-posta bir işletmenin müşterileri ile yapacağı yazışmalarda profesyonel bir imaj bırakmayı sağlar. Bir işletmenin yeni müşterilerine güven vermek ve doğru iletişim kurulması noktasında işini kolaylaştırır.

İşletmeler Eleganza Soft’ dan Neden Kurumsal Mail Adresi Almalıdır?

  • Kurumsal olarak oluşturulan bir e-posta adresi işletmenin daha profesyonel görünmesini sağlar.
  • Profesyonel bir e-mail adresi müşterilerin yasal bir işletme olarak işletmenizi tanınmasını sağlar. Aynı zamanda müşterinin güvenini kazanmaya yardımcı olur.
  • İşletmenizin kendi mail adresi ile mail yolladığınız zaman bu durum markanın tanıtımını sağlar.
  • Profesyonel olarak oluşturulan bu e-mail adresi genellikle kısa ve hatırlanması kolaydır.
  • Tüm mail araçları ile uyumlu ve yönetilebilir olması popüler mail uygulamaları üzerinden kurulmasını sağlar.

Eleganza Soft Kurumsal Mail Hizmeti ile Neler Sunar?

  • İşletme içinde kullanılan mail hesaplarının daha hızlı, güvenli ve kesintisiz şekilde yönetilmesini sağlar.
  • İşletmenizin e-posta adresini en verimli şekilde kullanmak, gereksiz maillerin yer kaplamasını önlemek ve virüslü maillerin e-posta adresine gelmesini önlemek için tüm mailleri spam filtresinden geçirir.
  • %100 mobil uyumlu olma özelliği ile kullanılan tüm mobil cihazlara kurulur. Ofis dışında istenilen yerden maillerin okunmasını ve mail gönderilmesini sağlar.

Kurumsal Mail İşletmelere Hangi Deneyimi Yaşatır?

  • Gelişmiş yönetim paneli sunar. Gelişmiş panel yönetimi işletmeye ait farklı hesaplara farklı yetkilendirmeler tanımlar. Kurumsal mail işletme trafiğini hızlı ve kolayca raporlama imkanı sunar. Gelen kutusuna gelen mailleri düzenleme ve mobil cihazlar ile uyum sağlama fırsatı sunar. Arşiv alanlarını yönetme, otomatik yanıtlama ve kullanıcı dostu ara yüz üzerinden kolayca yönetim deneyimi yaşatır.
  • İşletme ile ilgili logo ve arka plan özelleştirebilme ve sadece şirket içi mesaj gönderme yetkilendirmesi deneyimi yaşatır.
  • İşletmeye ait e-posta hesaplarının belirlenen periyotlara göre düzenli olarak yedeklenmesi deneyimini yaşatır.
  • Çift katmanlı doğrulama özelliği sayesinde güvenlik deneyimi yaşatır. İşletmeye ek olarak özel IP yetkilendirmeleri, hesaplarınıza özel gönderim kuralları vb. hizmetler sayesinde veri güvenliğini standart bir e-posta hizmetine göre 20 kat arttırma deneyimi yaşatır.
  • Kişisel ve paylaşımlı adres defteri hizmeti sayesinde takvim ve görev yönetimi uygulamaları kullanıcıların işlerini kolaylaştırır. Takvim paylaşma özelliği sayesinde takım arkadaşlarınızın ajandalarındaki uygun zaman dilimlerini görerek ortak zaman dilimleri belirleyebilme deneyimi sunar. Adres defteri oluşturarak iş ağınızdaki kişileri kayıt ederek yönetim deneyimi sunar.
  • İster bilgisayardan ister mobil cihaz üzerinden size gönderilen toplantı taleplerini ve davetlerini yanıtlama imkanı sunar. Bunun yanında iş ağınızdaki kişilere davet gönderebilir ve nerede olursanız olun gerçekleşmesi gereken tüm güncellemeleri tüm cihazlarınızla anında sekronize etme imkanı sunar.

Sunulan imkanlar işletme çalışanlarının üretkenliğini ve iş birliği yeteneklerinin artmasını sağlar. Takım çalışması yapabilmek için ister bilgisayardan ister mobil cihazlardan randevu oluşturarak davet oluşturma imkanı sunar. Rehberinizi iş ağınızla paylaşma olanağı, takım işbirliğini ve üretkenliğin artmasına neden olur. Bu da zaman yönetimi kavramının üst düzeyde yönetilmesini sağlar.

Kurumsal Mail Adresi Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

İlk önce bu alanda deneyimli ve profesyonel olarak hizmet veren bir firma bulunması gerekir. Burada devreye Eleganza Soft girer. Şirket uzantılı mail adresi almayı düşünüyorsanız kesinlikle kendi panelinizin olmasını isteyin. Başka bir kişi üzerine web sayfası almak yerine kendi adınıza olmasını isteyin. Genellikle yeni açılan işyeri veya firmalar için herkes özel bir mail adresi olsun ister. Firmalar daha profesyonel ilerlemek ve iş yeri için daha güvenilir olduğunu bildikleri için kurumsal mail isterler. Günümüzde işletme adı ile mail adresi alma oldukça kolaydır. İstek ve ihtiyaçlarınızı anlaştığınız firmaya belirterek çalışmalarınızı yürütmek oldukça kolaydır.

Kurumsal mail adresinizi aldığınızda mailleriniz üzerinden tam yetkiye sahip olarak gerekli tüm işlemleri gerçekleştirme fırsatı elde edersiniz. Yüksek güvenlik ile mailleriniz koruma altında olur. Ayrıca anlaştığınız firma tarafından yaşanabilecek herhangi bir sorun karşısında 7/24 destek hizmeti de alabilirsiniz. Bu da firma ile anlaşırken anlaşılması gereken önemli bir konudur.


ödeme yap