logo

Özel Yazılım Proje Nedir?

Eleganza Soft, firmaların gereksinim ve isteklerini şekillendiren ve özel olarak tasarlanan özel yazılım projeleri gerçekleştirir. Eleganza Soft, çözüm ortaklarının ihtiyaçlarını en güncel teknolojiden yararlanarak karşılayacak projelere imza atar. Firmamız, markaların ihtiyaç duyduğu özel yazılımlar ile işlerini kolaylaştırarak sonuç odaklı bir çalışma planı ile hareket eder.

Fikirlerinizi yazılıma dönüştürürken firmalara özel yazılım proje ile neler yapılabildiğini göstermek için çalışıyoruz. Eleganza Soft ile özel yazılım projeleri yaptırmak isteyenler bu yazı tam size göre! Sınırsız özel yazılım hizmetleri ile markasına verimlilik ve etkinlik katmak isteyenlerin tercihi olacak bu yazıda kaybolmaya ne dersiniz?

Özel Yazılım Proje?

Özel yazılım proje, markaların ihtiyaçlarına yönelik özel olarak geliştirilen yazılımları ifade eder. Özel yazılım projeler, markaların dijital dönüşüm süreçlerinde büyük rol üstlenirler. Aynı zamanda bu projeler, markaların verimliliklerini arttırmak ve müşteri deneyimi iyileştirmek için geliştirir. Markanın gereksinimlerini karşılamanın yanında müşterilerinin de ihtiyaçlarına cevap verir. Özel yazılım projelerinin arkasında bir süreç bulunur. Özel yazılım projeleri yazılırken markanın gereksinimlerini ön planda tutmak oldukça önemlidir. Örneğin, e-ticaret işi yapan bir marka için özel sipariş yönetimi ile alakalı bir yazılım yazılabilir. Bu sayede marka, müşteri siparişlerini kolay bir şekilde takip edebilir, gönderim sürecini yönetebilir vb. işlemleri gerçekleştirebilir. Özel yazılım proje için önemli olan nokta, yazılan yazılımın müşterinin ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılıyor olması ve kullanıcı dostu bir ara yüze sahip olmasıdır.

Teknoloji çağının tüm sektörleri etkisi altına alması ve firmaların buna ayak uydurması gerekliliği özel yazılım projelerinin kullanımını neredeyse zorunlu kılmıştır. Markaların iş süreçlerini dijital ortama entegre etmesi rekabet dünyasında bende varım demelerini sağlar.

Sektörel Özel Yazılım Geliştirme

Standart olarak hazırlanan yazılımlar her markanın ihtiyaçlarına, iş süreçlerine vb. uymayabilir. Markalara; iş süreçlerine verim, hız ve kolaylık kazandıracak kontrolü kolay ve sektörel gereksinimleri karşılayacak özel yazılım projelere ihtiyaç vardır. Bu yüzden ihtiyaçlarınızı iyi anlayabilecek ve bu doğrultuda sektörel yazılımıyla yanınızda olan Eleganza Soft ile tanışmanız gerekir. Eleganza Soft deneyimli ekibiyle ihtiyaçlarınızı doğru anlayabilir ve analiz edebilir. Bu da sektörünüze özel yazılım çözümleriyle yanınızda bir Eleganza Soft ailesi olduğunu gösterir.

Eleganza Soft sektörünüzde bulunan farklı zorluklara ve sorunlara çözüm üretmek için yazdığı özel yazılım projeler ile sektörde rekabet edebilmenizi sağlar. Deneyimli ekibiyle Eleganza Soft, doğru çalışan bir yazılım yapabilmek için markanın yaptığı işi detaylarıyla öğrenir. Sektörünüzle ilgili ihtiyaçları araştırarak ihtiyaçlarınızı analiz eder. Çalıştığınız sektöre ve yaptığınız işe en uygun yazılımı projelendirerek belirli bir aşamadan sonra kullanıma hazır hale getirir.

Özel Yazılım Geliştirme Süreci Nasıl İlerler?

• İş İhtiyaçlarını Belirleme: Özel yazılım yapılacak olan firmanın iş süreci incelenir. Markanın gereksinimleri ve akışları tespit edilerek ihtiyaç analizi yapılır. İhtiyaç dokümanı hazırlanır.

• Sistem Analizi ve Tasarım Sürecinin İşlemesi: Markanın iş gereksinimleri tespit edildikten sonra firmaya uygun yazılım belirlenerek sürece devam edilir. Projenin yazılımı ve altyapısı belirlendikten sonra proje ekranının tasarımı oluşturulur.

• Kodlama Sürecinin Devam Etmesi: Tasarım işlemlerinin tamamlanmasının ardından plana uyarak gerekli geliştirme işlemleri yürütürlür.

• Yazılımın Test Edilmesi: Üretim kapasitesini arttırmak için hazırlanan test senaryoları yazılım test edilir. Herhangi bir sorunun oluşmaması durumunda kurulum aşamasına geçilir.

• Kurulumun Tamamlanması: Geliştirilen proje test aşamasını geçtikten sonra kurulum işlemi tamamlanır. Kalite standartları doğrultusunda ve markanın isteklerini gerçekleştirmek için kurulum aşaması tamamlanır. Kurulum işleminin ardından markaya bakım, onarım ve eğitim alanında destek verilerek geliştirilen yazılımdan en üst seviyede yararlanılması sağlanır.

Eleganza Soft; ERP, Özel E-Ticaret Çözümleri, Kurumsal Yazılım ve birçok alanda ihtiyaçlarınıza cevap verecek özel yazılım proje hizmeti verir.

 

 


ödeme yap